Logo del repository
  1. Home
 
Opzioni

Effetto del sistema di allevamento sulla qualità del formaggio montasio DOP “Solo di Pezzata Rossa Italiana”

ROMANZIN, Alberto
•
CORAZZIN, Mirco
•
PIASENTIER, Edi
•
BOVOLENTA, Stefano
2012
  • book part

Abstract
Coedizione con: I Quaderni ZooBioDi (ZooBioDi, Milano), 8, 229-243. (ISBN 978-88-903475-8-0)
Archivio
http://hdl.handle.net/11390/902642
Diritti
closed access
Visualizzazioni
3
Data di acquisizione
Apr 19, 2024
Vedi dettagli
google-scholar
Get Involved!
  • Source Code
  • Documentation
  • Slack Channel
Make it your own

DSpace-CRIS can be extensively configured to meet your needs. Decide which information need to be collected and available with fine-grained security. Start updating the theme to match your nstitution's web identity.

Need professional help?

The original creators of DSpace-CRIS at 4Science can take your project to the next level, get in touch!

Realizzato con Software DSpace-CRIS - Estensione mantenuta e ottimizzata da 4Science

  • Impostazioni dei cookie
  • Informativa sulla privacy
  • Accordo con l'utente finale
  • Invia il tuo Feedback