Logo del repository
  1. Home
 
Opzioni

Influence of alginate concentration and molecular weight on functional properties of mayonnaise

MANCINI F
•
MONTANARI L
•
FANTOZZI P.
•
PERESSINI, Donatella
2002
  • journal article

Periodico
LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE
DOI
10.1006/fstl.2002.0899
WOS
WOS:000178234600007
Archivio
http://hdl.handle.net/11390/675585
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-0036374406
Diritti
closed access
Scopus© citazioni
56
Data di acquisizione
Jun 15, 2022
Vedi dettagli
Web of Science© citazioni
57
Data di acquisizione
Feb 29, 2024
Visualizzazioni
5
Data di acquisizione
Apr 19, 2024
Vedi dettagli
google-scholar
Get Involved!
  • Source Code
  • Documentation
  • Slack Channel
Make it your own

DSpace-CRIS can be extensively configured to meet your needs. Decide which information need to be collected and available with fine-grained security. Start updating the theme to match your nstitution's web identity.

Need professional help?

The original creators of DSpace-CRIS at 4Science can take your project to the next level, get in touch!

Realizzato con Software DSpace-CRIS - Estensione mantenuta e ottimizzata da 4Science

  • Impostazioni dei cookie
  • Informativa sulla privacy
  • Accordo con l'utente finale
  • Invia il tuo Feedback