Logo del repository
  1. Home
 
Opzioni

EFFECT OF MAILLARD REACTION PRODUCTS ON PROTEASES ACTIVITY IN VITRO

PITOTTI A
•
DAL BO A
•
STECCHINI, Mara Lucia
1994
  • journal article

Periodico
JOURNAL OF FOOD QUALITY
DOI
10.1111/j.1745-4557.1994.tb00144.x
WOS
WOS:A1994NW10800003
Archivio
http://hdl.handle.net/11390/902159
info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-84987592512
Diritti
metadata only access
Scopus© citazioni
10
Data di acquisizione
Jun 7, 2022
Vedi dettagli
Web of Science© citazioni
10
Data di acquisizione
Mar 13, 2024
Visualizzazioni
2
Data di acquisizione
Apr 19, 2024
Vedi dettagli
google-scholar
Get Involved!
  • Source Code
  • Documentation
  • Slack Channel
Make it your own

DSpace-CRIS can be extensively configured to meet your needs. Decide which information need to be collected and available with fine-grained security. Start updating the theme to match your nstitution's web identity.

Need professional help?

The original creators of DSpace-CRIS at 4Science can take your project to the next level, get in touch!

Realizzato con Software DSpace-CRIS - Estensione mantenuta e ottimizzata da 4Science

  • Impostazioni dei cookie
  • Informativa sulla privacy
  • Accordo con l'utente finale
  • Invia il tuo Feedback